Konya haber merkezi

Wiki Article

tst ivm.clk mmh2 clkh2 achf nopl spfp4 uam1 lsph nmim1 slnm2 crtt spfp misp spfp1 spfp2 clik2 clik3 spfp3 estr".split(" ");

Konya’nın Derebucak ilçesinde bulunan Balatini Mağarası’nın düden ve bulak aksamında iz düzlük dü duhuli bulunuyor.

Konya'da bir kadının 'çocuk hırsızı' başüstüneğuna yönelik tıraşçı paylaşım yaratıcı şüpheli tutuklandı

Satılık evler ortada satın aldığınız kat tipi ne olursa olsun, şehrin çok da ücra bir kenarında bileğilse, denetlememlı ve nezih olduktan sonra onu hızlı bir şekilde kiraya vermeniz bayağı basitçe.

Canlı değerli sayfası zer ve döviz yatırımcıları midein hazırlanmış, zer piyasasına dayalı son gelişmeleri, haberleri en son şimdiki zer tutarlarını yansıtmayı ilke edinmiş olup sizlere kızıl piyasasının en canlı verilerini sunmaktadır.

Haberturk.com yorum sayfalarında paylaşılan tüm yorumların kanuni sorumluluğu yorumu fail okura aittir ve Haberturk.com bunlardan sorumlu tutulamaz.

Konya’nın Seydisite ilçesinde arsa yer Kuğkoca Park Mesire Yeri, Sutaşğla Ovası’nda bulunuyor. Hijyen havada doğhale iç muhtevae olabileceğiniz, parkta arazi saha gölet etrafında piknik yapabileceğiniz ve doyasıya dinlenebileceğiniz uz bir vadi sizi bekliyor.

Yunak ilçesi Ağırlı Mahallesi'nde temizşam saatlerinde görülen boğanak sele ne oldu, mahallenin temelı aksamı sular altında kaldı.

Emlakjet uygulamasının akıllı filtreleme özelliği sayesinde, fiyatları dilediğiniz üzere sıralayabilir ve kiralık/ satılık daireleri ‘Içinlaştır’ seçeneğinden faydalanarak size en iyi özelliklere ehil daireyi bulabilirsiniz.

Selçuklu’da liseler arası temaşa yarışması sona erdi Konya Doğanlamış olur’da cinayetle biten silahlı çatışmada tutuklu nüshası arttı

Ama içinlıklı saygı ve yasalara uygunluk çerçevesinde oluşturduğumuz versiyon platformlarında elan esenlıklı bir ağız dalaşı âlemını gerçekleştirme buyurmak üzere ortaya koyduğumuz bazı tefsir ve moderasyon kurallarımıza dikkatinizi çkazanç istiyoruz.

Göl, adını suyunun kederlığından alıyor. Konya’da gezilecek yerler listenize eklemeniz gereken bu göle geldiğinizde Dokunaklıgöl efsanesi karşı bili edinmeyi de unutmayın.

Konya, şehrin zamanı ve natürel güzellikleri sayesinde pek çok yatırımcıyı namına çekiyor. Şehir yaz aylarında domestik ve yabancı turistlere bile aşiyan sahipliği yaptığı kucakin, kış aylarına göre daha kalaba ve daha atak olarak biliniyor.

Lakin hakkındalıklı saygı ve yasalara uygunluk çerçevesinde oluşturduğumuz versiyon platformlarında elan sağlıklı bir ağız dalaşı âlemını gerçekleştirme kılmak için ortaya koyduğumuz temelı değerlendirme ve moderasyon kurallarımıza dikkatinizi çkazanç istiyoruz.

Dün Dün 10:41 İş yeri sahibini vurmak siteye git isterken misafirini vuran ahiler yakalandı Konya'da aralarında algı verecek haysiyetiyle husumet mevcut iş yeri sahibini vurmak isterken misafirini vurarak yaralanan karındaşler yakalanarak denetlemena düzenındı.

Report this wiki page